Chr. Gem. Zangvereniging "Crescendo" Tholen

Informatie over het Scratchkoor

D.V. zaterdag 26 oktober 2024 wordt er door ons koor een scratch georganiseerd met als thema "Hervorming".

Scratch komt van de Engelse uitdrukking "to start from scratch", wat betekent: vanaf het begin beginnen. En dat is precies wat we deze zaterdag doen.
Samen met zo'n 80 Zeeuwse muziekliefhebbers gaan we deze dag een achttal liederen instuderen en 's avonds uitvoeren voor het publiek.

Een Oekraïens koor zal die avond ook een aantal liederen zingen, en op die manier aandacht vragen voor de nood in Oekraïne. 'Stichting Metadidomi Foundation' doet veel goed werk in dit oorlogsgebied en om bij te dragen in de kosten zal er deze avond daarvoor gecollecteerd worden.
Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u toch een bijdrage geven? De hele maand oktober zal hier een QR-code zichtbaar zijn!

Op de genoemde zaterdag zullen 's morgens en 's middags, door de koorleden die zich aangemeld hebben, de liederen worden ingestudeerd. Alle informatie daarover, inclusief de te zingen muziek, ontvangen zij via de mail.

De zangavond begint om 19.30u en wordt gehouden in de Rehoboth-kerk, Ds. G.H. Kerstenstraat 2 in Tholen. De opening en sluiting van deze avond wordt verzorgd door Ds. C. van Ruitenburg. 

Voor een betere stemverdeling zijn we nog op zoek naar bassen en tenoren. Zingt u/jij zelf bas of tenor, of ken je iemand?
Neem contact met ons op en meld je aan! Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen dat we een mooie, samenbindende en gezegende dag/avond met elkaar hebben.
Mogen we u/jouw daar ontmoeten als luisteraar, of als zanger?

Organisatiecommissie.