Chr. Gem. Zangvereniging "Crescendo" Tholen

SponsorKliks

Wilt u ons koor steunen?
Doe dan al uw online aankopen, bij de bekende webwinkels,
via de webpagina van 'SponsorKliks'.
Dit kost u geen cent extra, maar wij zijn er als koor mee geholpen.
Schuif in het menu naar de button van 'SponsorKliks' en klik daarna op 'Online winkelen' !!


LET OP! Sluit de webpagina tussendoor niet af, want dan is er geen koppeling meer via 'SponsorKliks'.
Met SponsorKliks kan je de Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo' financieel steunen, zonder dat het een cent extra kost!

Via de link van SponsorKliks bestel je online een pizza via Thuisbezorgd en de Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo' ontvangt hiervoor geld in de verenigingskas.
Ook de grote webwinkels, zoals Bol, Coolblue, Booking, Expedia, enz. doen mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar de Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo'.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Dus wil je de Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo' ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van de Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo' en zij hebben directe inkomsten.
Schuif dan op de homepage naar de menuknop 'SponsorKliks', en klik vervolgens op 'Online winkelen'. Kies daarna het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo'. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo' hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken.

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo' weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo' is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld 'Bol.com' een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert Christelijk Gemengde Zangvereniging 'Crescendo' niets op.